milionni-oborudky-v-ukrzaliznytsi-sud-vidpravyv-shyla-pid-vartu-z-mozhlyvistiu-vnesennia-zastavy

Мільйонні оборудки в "Укрзалізниці": суд відправив Шила під варту з можливістю внесення застави

 • 22048 переглядiв

Артема Шила, співробітника Служби безпеки України, взято під варту з можливістю внесення застави у розмірі 30 млн грн за керівництво організованою групою, яка розтратила 94,8 млн грн під час закупівлі трансформаторів в умовах воєнного стану.

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід посадовцю Служби безпеки України Артему Шилу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 30 млн гривень. Його підозрюють в очолювані організованої групи, яка привласнила 94,8 млн грн під час закупівлі трансформаторів в умовах воєнного стану, передає УНН.

Деталі

"Клопотання задовольнити частково. Застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 31 травня 2024. Одночасно визначити підозрюваному Шилу Артему у вигляді застави у розмірі 30 млн гривень, яка може бути внесена підозрюваним, так і іншою фізичною чи юридичною особою", - сказала суддя ВАКС.

Прокурор просив призначити заставу у розмірі 50 млн гривень.

Засідання суду транслює УНН на сторінці у Facebook

Нагадаємо

2 квітня НАБУ і САП затримали посадовця СБУ Артема Шила, який, за версією слідства, очолює організовану групу із заволодіння майже 95 млн грн на закупівлі трансформаторів під час воєнного стану.

Вчора суд не зміг обрати запобіжний захід Шилу, оголосивши перерву у судовому засіданні.

Популярні

Новини по темі

У Запоріжжі вибухи - ОВА

 • 30420 переглядiв

Повітряні сили попередили про швидкісну ціль на Дніпро

 • 86914 переглядiв