ministr-oboroni-nimechchini-vvazhaye-scho-svit-buv-bi-kraschim-bez-putina

Міністр оборони Німеччини вважає, що світ був би кращим без путіна

 • 832916 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус вважає, що світ був би кращим без російського диктатора володимира путіна. Про це він сказав у інтерв'ю Bild, передає УНН.

Цитата

Борис Пісторіус відповів на запитання про те, «чи був би світ без путіна кращим» так: «Мені це здається, це можна сказати без коливань і компромісів, так».

Коментуючи погрози російських пропагандистів про ядерні удари по об'єктах Німеччини, Пісторіус сказав: «Мене це не особливо лякає. Одне - це те, що відбувається всередині, а інше - це те, що відбувається в пропаганді. Зрештою, ніхто з нас не знає, що робить путін, але це не повинно заважати нам надавати розумну підтримку спільно з нашими союзниками».

Доповнення

Борис Пісторіус нещодавно обійняв посаду міністра оборони Німеччини. Одним з перших рішень за його каденції стало схвалення Берліном поставок танків Leopard 2 Україні.

Окрім того, міністр оборони Олексій Резніков обговорив зі своїм німецьким колегою Борисом Пісторіусом варіанти прискорення виготовлення боєприпасів для України, зокрема – систем протиповітряної оборони.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вранці обстріляли дві громади на Миколаївщині

     • 681360 переглядiв

    Окупанти поранили двох жителів Донеччини

     • 647197 переглядiв

    Через шторм у Чорному морі підвищена мінна небезпека

     • 694062 переглядiв

    Окупанти обстріляли Нікопольщину

     • 629069 переглядiв