miting-pensioneriv-mvs-rozpochavsya-u-kropivnitskomu

Мітинг пенсіонерів МВС розпочався у Кропивницькому

 • 14885 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 24 березня. УНН. На центральній площі Кропивницького, Героїв Майдану, зібрались пенсіонери МВС з різних районів, які вимагають перерахунку свої пенсій згідно нового законодавства, передає кореспондент УНН.

"Зараз лейтенант нової поліції отримує 7-8 тис., а у мене, підполковника, пенсія така, що на життя не вистачає", - прокоментував учасник акції Микола Басистий.

Також він додав, що мітингувальники вимагають, щоб виконувався закон, прийнятий 23 грудня 2015 року про пенсійне забезпечення військовослужбовців та деяких інших осіб, де є прикінцеві положення, у яких говориться, що пенсіонери МВС та інших структур повинині отримувати таку пенсію, яку оьримував би зараз пенсіонер поліції.

Активісти сподіваються, що представники держави в регіоні донесуть їхні вимоги до вищого керівництва та посприяють у вирішенні цієї проблеми.

Нагадаємо, 23 грудня з півсотні колишніх міліціонерів прийшли з пікетом на засідання сесії Рівненської обласної ради. Вони звернулися до депутатів, щоб ті надіслали Президенту, Парламенту та Кабміну звернення щодо перерахунку пенсій.

 

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Мітинг пенсіонерів МВС розпочався у Кропивницькому

     • 14885 переглядiв

    В пожежі на Миколаївщині постраждали двоє дітей

     • 9340 переглядiв

    Троє людей загинули в пожежі на Донеччині

     • 10346 переглядiв

    Звуки двох потужних вибухів почули жителі Маріуполя

     • 13689 переглядiв

    Внаслідок вибухів у Балаклії загинула жінка

     • 11106 переглядiв

    Стало відомо ім'я кілера Д.Вороненкова

     • 24373 переглядiв