mzs-rf-prokomentuvalo-ataku-iranu-na-izrail-zaklykalo-usikh-do-strymanosti

мзс рф прокоментувало атаку Ірану на Ізраїль: закликало усіх "до стриманості"

 • 27860 переглядiв

Міністерство закордонних справ росії висловило стурбованість масованою атакою Ірану на Ізраїль із застосуванням близько 300 безпілотників і ракет, закликавши всі сторони проявляти стриманість і вирішувати питання політико-дипломатичними засобами.

міністерство закордонних справ росії висловило занепокоєння через атаку Ірану на Ізраїль, адже це підвищить небезпеку ескалації у регіоні та закликало усі сторони до стриманості, повідомляє УНН із посиланням на офіційну заяву мзс рф.

Висловлюємо крайнє занепокоєння у зв'язку з черговою небезпечною ескалацією у регіоні. Закликаємо усі залучені сторони до стриманості. Розраховуємо, що регіональні держави вирішуватимуть наявні проблеми політико-дипломатичними засобами. Вважаємо за важливе, щоб конструктивно налаштовані міжнародні гравці цьому сприяли

- йдеться у заяві мзс рф.

Нагадаємо

Іран здійснив масовану атаку на Ізраїль, використавши близько 300 безпілотників і ракет. Це викликало рішучий осуд, зокрема, з боку ЄС та європейських країн.

Тим часом аналітики Інституту вивчення війни ISW заявили, що схема іранської атаки на Ізраїль у ніч на 14 квітня схожа на удари, які росія неодноразово завдавала по Україні.

Байден збирає лідерів країн "Групи Семи" через іранську атаку на Ізраїль 14.04.24, 09:54

Популярні

Новини по темі