na-avdiivskomu-napriamku-ukrainski-pidrozdily-otrymuiut-planove-pidsylennia-tarnavskyi

На Авдіївському напрямку українські підрозділи отримують планове підсилення – Тарнавський

 • 30021 переглядiв

Українські війська в Авдіївці отримують підкріплення та маневрують, продовжуючи захищати місто та знищувати російські сили, незважаючи на важкі бої.

Станом на 23:00 15 лютого 2024 року ситуація в Авдіївці складна, але контрольована. Запеклі бої точаться в межах міста. Наші війська застосовують усі наявні сили та засоби для стримування ворога. Про це заявив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі

Згідно з прийнятим рішенням, відбувається планове підсилення підрозділів та здійснюється маневр військами на загрозливих напрямках. Крім того, виділений додатковий ресурс боєприпасів та інших засобів ураження.

Підготовлені нові позиції й продовжують готуватися потужні укріплення з урахуванням усіх можливих сценаріїв.

Командири на місцях знають своє завдання і виконують його згідно з планом Головнокомандувача Збройних Сил України щодо стабілізації ситуації на даному напрямку.  Управління військами — стійке та ефективне.

Ми цінуємо кожен клаптик української землі, але найвища цінність та пріоритет для нас — збереження життя українського солдата

написав Тарнавський.

Він наголосив, що Авдіївська оборонна операція продовжується. Наші воїни й надалі нищать армію окупанта та перемелюють ресурси і резерви ворога, які той, не шкодуючи, кидає в бій. Збройні Сили України та інші складові Сил оборони України працюють єдиним монолітом.

Співвідношення сил під Авдіївкою 1:7 – пресофіцер 3-ї ОШБр15.02.24, 22:51

Популярні

Новини по темі

На Полтавщині під час повітряної тривоги пролунав вибух

 • 27974 переглядiв

Сумщина: росіяни обстріляли сім громад області

 • 26389 переглядiв