na-kharkivshchyni-ta-kryvorizhzhi-sohodni-diiut-limity-na-elektroenerhiiu-dlia-promyslovosti-ukrenerho

На Харківщині та Криворіжжі сьогодні діють ліміти на електроенергію для промисловості - Укренерго

 • 22092 переглядiв

На Криворіжжі Дніпропетровської області та Харківській областях обмежено споживання електроенергії для промисловості, а в Харкові обмежено роботу електротранспорту.

Сьогодні обмежено споживання електроенергії для промисловості на Криворіжжі у Дніпропетровській області та у Харківській області, у Харкові обмежено роботу електротранспорту, повідомили у НЕК "Укренерго", пише УНН.

Деталі

"Станом на ранок діють ліміти споживання для промислових споживачів на Криворіжжі та Харківщині. Крім того, в місті Харків обмежено роботу електротранспорту", - повідомили в компанії.

Повідомляється, що сьогодні вранці російські БПЛА та ракети атакували енергооб’єкти в південному регіоні. "Пошкоджено обладнання на одній з підстанцій "Укренерго". Аварійно знеструмлювались споживачі в Херсонській та Миколаївській областях. На 8:00 енергоживлення було відновлене, але під час наступної повітряної тривоги знову почались відключення", - вказали в Укренерго.

Аварійні відключення світла діють на Миколаївщині та Херсонщині після атаки рф - Укренерго10.04.24, 11:49

На ранок, як вказано, по країні знеструмлено 382 населених пунктів. Через бойові дії є знеструмлення в Донецькій, Запорізький, Сумській, Харківській областях.

Популярні

Новини по темі