na-kharkivshchyni-znaishly-avtivku-z-rodynoiu-yaka-zahynula-shche-pid-chas-okupatsii-rehionu-politsiia-vstanovliuie-osoby-zahyblykh

На Харківщині знайшли автівку з родиною, яка загинула ще під час окупації регіону: поліція встановлює особи загиблих

 • 25656 переглядiв

У Чугуївському районі Харківської області знайшли останки сім'ї, яка підірвалася два роки тому, коли їхала автомобілем і натрапила на вибуховий пристрій.

На Харківщині у Чугуївському районі поліцейські знайшли автівку із останками родини, що підірвались ще два роки тому. Про це повідомили у поліції Харківщини, передає УНН.

Слідчі Чугуївського РУП провели огляд місця події та вилучили речові докази і рештки тіл. Попередньо, злочин стався в 2022 році під час окупації населеного пункту. Чоловік з дружиною та сином їхали автівкою і підірвалися на вибуховому пристрої. Від отриманих травм вони померли на місці.

– повідомили у поліції регіону.

Деталі

Правоохоронці Чугуївського районного управління поліції отримали повідомлення про те, що між селами Гракове та Мосьпанове під час проведення робіт з очищення території від ворожих вибухонебезпечних предметів виявлено останки людей.

Нині поліцейські призначили судово-медичну експертизу, аби встановити осіб загиблих та причин їх смерті. Зазначається, що копи знайшли ймовірного родича загиблих й відібрали в нього зразки ДНК.

За фактом смерті порушене кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) ККУ. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі чи довічне ув’язнення.

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі

росія змушує свої компанії скоротити видобуток нафти - Reuters

 • 25254 переглядiв