na-khmelnychchyni-zhinka-napala-na-avto-ttsk-yii-zahrozhuie-shtraf-abo-40-60-hodyn-hromadskykh-robit

На Хмельниччині жінка напала на авто ТЦК: їй загрожує штраф або 40-60 годин громадських робіт

 • 25627 переглядiв

У Хмельницькій області жінці загрожує покарання за напад на автомобіль військовослужбовців ТЦК - штраф або громадські роботи.

У Хмельницькій області жінка, яка напала на автомобіль військовослужбовців ТЦК понесе покарання. За даними Оперативного Командування Захід, жінці загрожує штраф або громадські роботи, передає УНН.

Деталі

За даними ОК Захід, поліція почала розслідування стосовно випадку на Хмельничині, де жінка почала псувати автомобіль військових ТЦК.

На Буковині за неявку до ТЦК та СП у розшук оголосили понад 5 тисяч чоловіків02.04.24, 17:17

Відкрито адміністративне впровадження за статею 173 "Дрібне хулігантство". Санкції статті передбачають накладення штрафу у розмірі 3-7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк 40-60 годин, виправні роботи на строк 1-2 місяці з відрахуванням 20% заробітку, адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Начальник ТЦК з Рівненщини написав рапорт на переведення до бойової частини після скандального відео з поцілунками01.04.24, 13:47

В ОК Захід наголосили, що військовослужбовці ТЦК - є частиною ЗСУ. Будь-яка протиправна дія стосовно військовослужбовців буде нести за собою покарання.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі