na-krayinu-nasuvayetsya-negoda-energetiki-pratsyuvatimut-u-posilenomu-rezhimi-minenergo

На країну насувається негода, енергетики працюватимуть у посиленому режимі — Міненерго

 • 340800 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. На країну насувається негода, енергетики перейшли у посилений режим, і готові до усунення наслідків. Про це повідомляє пресслужба Міненерго та столичного ДТЕК, передає УНН.

Цитата

“Енергетики ДТЕК переведені у посилений режим в Києві та Київській області Синоптики прогнозують, що на вихідних виривуватиме сильний дощ. Через це ми будемо працювати у посиленому режимі, щоб у разі аварій якомога швидше ліквідовувати їх”, — пояснили введення посиленого режиму у ДТЕК.

Деталі

За даними ДТЕК, через складні погодні умови на Київщині можливе падіння дерев та обриви проводів. Енергетики закликають не нехтувати правилами безпеки та не наближатись до ліній електропередач.

За даними Гідрометцентру, сьогодні, 3 листопада до кінця дня у західних областях пориви вітру досягатимуть 15-20 м/с (І рівень небезпечності — жовтий) На завтра, 4 листопада, вночі у західних, вдень у центральних та південних областях прогнозуються пориви вітру 15-20 м/с, у Карпатах вночі — до 20-25 м/с (І рівень небезпечності — жовтий)

У зв’язку з цим, в областях, де є ризик пошкодження обладнання через негоду енергетики прийняли рішення перейти у посилений режим роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині через негоду — аварійні відключення світла

Всі служби напоготові до ліквідації можливих наслідків стихії, аби в українців не виникало перебоїв з постачанням електроенергії.

Нагадаємо

28 жовтня через негоду в Україні без світла залишалися понад 300 тисяч споживачів у 14 областях.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    День залізничника України. Що ще можна відзначити 4 листопада

     • 408246 переглядiв