na-mikolayivschini-vnochi-znischili-chotiri-shakhedi-vorog-unochi-biv-po-ochakovu

На Миколаївщині вночі знищили чотири "шахеди", ворог бив по Очакову

 • 263659 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. У Миколаївській області у ніч на 12 жовтня Сили оборони знищили чотири ворожі ударні дрони типу Shahed, через уламки горіла трава. Також російські війська вночі завдали удари по Очакову. Про це повідомив у четвер голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

Цитата

"У ніч на 12 жовтня на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони знищено чотири ударних БпЛА типу «Shahed-136/131». Також протягом минулої доби, 11 жовтня, в області знищено розвідувальний БпЛА «Supercam»", - повідомив Кім у Telegram.

Деталі

Зі слів голови ОВА, у Миколаївському районі вчора, 11 жовтня, близько 11:33, 11:49 та 14:54 артилерійських обстрілів зазнала Куцурубська громада. Внаслідок одного з обстрілів, падіння уламків боєприпасів спричинило займання сухої трави на відкритій території, яке було оперативно ліквідовано. Постраждалих немає.

Також 12 жовтня, о 01:19, за даними Кіма, ворог завдав удару по акваторії Куцурубської громади. Постраждалих немає.

"Уночі, з 11 на 12 жовтня, о 23:55 та 04:00 зафіксовано удари з РСЗВ по місту Очаків Очаківської громади. Постраждалих немає. Інформація щодо наслідків уточнюється", - зазначив голова ОВА.

О 01:40 у Шевченківській громаді внаслідок падіння уламків ворожого БпЛА, збитого силами ППО, з його слів, виникла пожежа сухої трави. Займання оперативно ліквідовано. Постраждалих немає.

Нагадаємо

Сили оборони вночі збили 28 із 33 "шахедів".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни скинули міни на Сумщину, з ночі - п'ять обстрілів

     • 271880 переглядiв