na-odeskiy-trasi-zdorovya-prodayut-alkogol-dityam

На одеській "трасі здоров'я" продають алкоголь дітям

 • 17340 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Злощасна незаконна "наливайка", що працює на одеській "Трасі здоров'я" знову в центрі скандалу. Як виявилося, в цій торговій точці продають алкоголь дітям. Відповідне відео було представлено депутатом Богданом Гігановим членам екологічної комісії Одеської міськради під час її засідання 29 червня, передає кореспондент УНН.

На відео, знятому в прихованому режимі, чітко видно, як продавець відпускає алкоголь 13-річній дівчинці.

За словами Богдана Гіганова, відео було знято одеськими дітьми у вигляді соціального експерименту після того, як інформація про відому одеситам торгову точку потрапила в фокус обговорення на засіданні в міськвиконкому в середині червня.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Настя Соцька (@ _nastusha_c._)

Вивчивши документи торгового об'єкта, депутати прийшли до думки, що він не має ніяких законних підстав для роботи. Члени комісії звернулися в низку управлінь міськвиконкому та в поліцію. Однак, констатував депутат, за два тижні абсолютно нічого не змінилося.

"Питання не тільки не зрушився з мертвої точки. Ми бачимо, що доходить до абсурду - діти проводять соціальний експеримент. Що ще має статися, щоб мер на це звернув увагу? Якщо на це ніхто не реагує, значить хтось має відношення до цієї точки в стінах міськради", - сказав депутат Гіганов.

Депутат сказав, що відповідальність за роботу незаконної торгівельної точки, що надає алкоголь дітям, повністю лежить на міському голові Геннадії Труханові.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На одеській "трасі здоров'я" продають алкоголь дітям

     • 17340 переглядiв

    Перший президент України Кравчук переніс операцію на серці

     • 45967 переглядiв