na-rivnenshchyni-avto-vikhalo-u-vidbiinyk-pasazhyrka-otrymala-poranennia

На Рівненщині авто в'їхало у відбійник: пасажирка отримала поранення

 • 21312 переглядiв

Внаслідок ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу Дубно постраждав пасажир, а поліція розпочала розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Сьогодні близько сьомої ранку на трасі "Київ-Чоп" на під’їзді до міста Дубно сталася автопригода в результаті якої тяжко травмувалася пасажирка авто. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Рівненській області, передає УНН.

Деталі  

Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля марки "Renault Master", 31-річний киянин, на заокругленій ділянці дороги не впорався із керуванням та допустив наїзд на відбійник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП в Польщі загинули дві українські жінки та маленька дівчинка

Унаслідок ДТП пасажирку, 37-річну жительку міста Кременчук, із тяжкими травмами госпіталізували в реанімаційне відділення. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського РВП розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України

- резюмували в Нацполіції.

Доповнення 

У Нацполіції зауважили, що водій за результатами огляду на стан сп’яніння був тверезий та повідомили, що у нього також відібрані зразки крові.

Зазначається, що транспортний засіб був вилучений та поміщений на спецмайданчик.

Нагадаємо

У Львівській області машина швидкої допомоги збила двох пішоходів, травмувавши їх і пасажира швидкої, поліція порушила кримінальну справу.

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Бойовики ХАМАС звільнили 13 ізраїльських заручників - ЗМІ

     • 18078 переглядiв