na-zakarpatti-zatrymaly-perepravnyka-ukhyliantiv-do-slovachchyny

На Закарпатті затримали переправника ухилянтів до Словаччини

 • 25655 переглядiв

60-річний житель Закарпаття був затриманий за спробу переправити 30-річного львів'янина призовного віку через українсько-словацький кордон за 2 000 доларів США.

Оперативні співробітники Чопського прикордонного загону затримали в Ужгородському районі 60-річного закарпатця, який переправляв з України до Словаччини громадянина України призовного віку. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише УНН.

Правоохоронці встановили, що житель прикордонного села Сюрте познайомився в Ужгороді з 30-річним львів’янином та запропонував йому сприяння у незаконному перетині українсько-словацького кордону. За таку послугу останній заплатив 2000 доларів США,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що у визначений час чоловіки зустрілися на автозаправній станції, звідки висунулися у бік держрубежу. Під час руху їх зупинили прикордонні оперативники. Помітивши правоохоронців, переправник вдався до втечі. За декілька годин пошуків правопорушника знайшли на околиці міста Ужгород.

Закарпатцеві повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 Кримінального Кодексу України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України". Рішенням Ужгородського міськрайонному суду йому обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо

Троє молодих людей, які намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією, заблукали на Закарпатті, були врятовані прикордонниками, які надали їм їжу та тепло перед складанням адміністративних протоколів.

Популярні

Новини по темі

Тимчасова тиша: чому замовкли "ворожі" голоси проти ДОТ

 • 463495 переглядiв

Опалювальний сезон в Ужгороді завершать 1 квітня

 • 25708 переглядiв