nichna-ataka-rf-na-kharkiv-okupanty-vdaryly-po-mistu-dvoma-raketamy-typu-s-300-prokuratura-pokazala-naslidky

Нічна атака рф на Харків: окупанти вдарили по місту двома ракетами типу С-300, прокуратура показала наслідки

 • 29764 переглядiв

За попередніми даними, ворог вночі вдарив по Харкову двома ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф

За попередніми даними, окупанти вдарили по Харкову двома ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф, внаслідок чого загинуло 6 людей та ще 11 отримали поранення. Світлини наслідків удару показала Харківська обласна прокуратура, передає УНН.

Деталі

Як повідомили в прокуратурі, 6 квітня близько 00:20 збройні сили рф завдали ракетні удари по житловому масиву Шевченківського району Харкова.

"Загинуло 6 людей. Ще 11 мирних мешканців отримали поранення. Пошкоджено багатоповерхівки, адміністративні будівлі, гуртожитки, дитячий садок, магазини, кафе та автомобілі. За попередніми даними, ворог вдарив по місту двома ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо

В результаті нічної атаки російських військ на Харків було поранено 11 людей, 6 вбито, пошкоджено житлові будинки, дитячий садок, гуртожитки та інші споруди.

Популярні

Новини по темі

У столичному метро сталося загоряння: що відомо

 • 34257 переглядiв

У небі над Хмельниччиною вночі збили 5 ворожих "шахедів"

 • 30259 переглядiв

Сумська область: рф завдала удару, спричинивши 31 вибух

 • 37669 переглядiв