nimechchyna-i-brytaniia-ne-dozvoliat-putinu-rozdilyty-soiuznykiv-ukrainy-berbok

Німеччина і Британія не дозволять путіну розділити союзників України - Бербок

 • 26983 переглядiв

Німеччина і Велика Британія не дозволять путіну розділити союзників України щодо надання військової підтримки, зберігаючи неймовірну єдність і обговорюючи розбіжності за зачиненими дверима.

Німеччина і Велика Британія не дозволять президенту рф володимиру путіну  розділити союзників України щодо питання того, як надавати військову підтримку країні.  Про це УНН із посиланням на Bloomberg.

Деталі 

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон на спільній пресконференції з німецькою колегою Анабеллою Бербок заявив, що не хоче "грати на руку якимось російським наративам про розбіжності між союзниками". 

Він сказав, що між союзниками і в Організації Північноатлантичного договору існує "неймовірна єдність".

Своєю чергою Бербок заявила, що союзники України не дозволять російському президенту залякувати їх і сіяти розбрат.

"Якщо у нас є різні думки, ми будемо обговорювати це за закритими дверима. Тому що ми не дозволимо путіну розділити нас, які б інші засоби і методи він не використовував", - наголосила Бербок. 

Відповідаючи на запитання про постачання Taurus Україні, вона визнала, що Києву  потрібні боєприпаси і ракети дальнього радіусу дії, хоча й додала, що існує безліч їхніх видів.

Контекст  

росія перехопила розмову німецьких офіцерів щодо, як в росЗМІ заявляють,  постачання озброєння Україні. 

Координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США у Білому домі Джон Кірбі, коментуючи скандал з витоком інформації, заявив, що росіяни хочуть посіяти розкол і розбрат і намагаються створити хибне враження, що Захід розділений. 

Популярні

Новини по темі

В Україну прибув віцепрезидент Єврокомісії Домбровскіс

 • 29706 переглядiв

У Скадовську пролунав вибух - ЗМІ

 • 27756 переглядiв

Канада посилює контроль за фінансовими операціями з росією

 • 28000 переглядiв