nova-pisnia-propahandystiv-v-op-zaklykaly-zakhid-ne-viryty-zaiavam-moskvy-pro-vidsutnist-zahroz-dlia-yevropy-z-boku-rf

"Нова пісня пропагандистів": в ОП закликали Захід не вірити заявам москви про відсутність загроз для Європи з боку рф

 • 30882 переглядiв

росія намагається переконати Захід в тому, що її агресії не пошириться далі українського кордону. Таким чином москва намагається зірвати міжнародну підтримку України.

кремль намагається переконати Захід, що російська агресія не пошириться далі України. Таким чином рф намагається відмовити міжнародних партнерів від підтримки Києва. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передає УНН.

Деталі

За його словами, російські пропагандисти почали поширювати на Заході нову ідею - мовляв, рф не загрожує ні Європі, ні країнам НАТО. Подоляк наголосив, що такі заяви почали підхоплювати і проросійські партії в європейських країнах.

Давайте тільки дозволимо росії забити Україну, знищити українську державність і після цього буде спокій і спокій, а ще багато приємних "газових пільг" і традиційних корупційних дотацій з боку рф

- наголосив Подоляк.

Радник керівника Офісу президента підкреслив, що це чи не  найогидніша спроба зірвати солідарну підтримку демократій України.

Скорочення підтримки України несе ризик для всіх - Зеленський11.10.23, 14:48 • [views_434520]

Доповнення

Міністр закордонних справ України Кулеба наголошує на необхідності збільшення виробництва зброї з союзниками у відповідь на російську війну.  Україна та її союзники, з його слів, мають діяти разом як військова коаліція. 

Нагадаємо

Палата представників США (нижня палата Конгресу) схвалила річний проєкт закону про бюджет США на потреби національної оборони на 2024 фіскальний рік, у якому передбачається надати Україні допомогу у розмірі 800 мільйонів доларів

Конгрес США навряд чи завершить роботу над угодою про безпеку кордонів та допомогу Україні до кінця року - Politico18.12.23, 14:19

Володимир Омельченко

Політика

Популярні

Новини по темі

Німеччина розмістить близько 5 тис. військових у Литві

 • 25723 переглядiв