odeska-oblast-uviishla-v-top-5-lideriv-za-kilkistiu-dtp-u-kraini

Одеська область увійшла в топ-5 "лідерів" за кількістю ДТП у країні

 • 20036 переглядiв

Одеська область посідає п'яте місце серед регіонів України за кількістю дорожньо-транспортних пригод: тільки за два місяці з початку року в регіоні зареєстровано 181 ДТП.

Одеська область увійшла в топ-5 регіонів України за кількістю аварій з початку року. Загалом за два місяці в Одеській області зафіксували 181 ДТП, передає УНН з посиланням на платформу Опендатабот.

Деталі

Як повідомляє платформа, на першому місці в антирейтингу Дніпропетровська область (290 ДТП), на другому - Львівська (247), на третьому - Київ (241 ДТП), на четвертому - Київська область (209). І замикає п'ятірку Одеський регіон.

Загалом у країні за січень-лютий сталося 2829 аварій на дрогах. Це на 6% менше, ніж за аналогічний період до початку повномасштабного вторгнення.

Раніше УНН повідомляв, що в Одеській області на деяких ділянках стан доріг критичний. Йдеться, зокрема, про дорогу Роздільна-Старостино-Надія (Роздільнянський район), про дорогу від Новопавлівки до Перехрестового (Захарівська ОТГ), про під'їзд до села Омарбія (Ізмаїльський район). Ремонти цих доріг востаннє здійснювалися за радянських часів, розповідають у місцевих громадах.

Голови громад просять обласну адміністрацію знайти можливість для ремонту, адже питання так само аргументують безпекою та збереженням життя людей.  

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ВР спростила закупівлю інноваційних препаратів

     • 23711 переглядiв