okupanty-u-travni-rozpochynaiut-mobilizatsiiu-v-mariupoli-andriushchenko

Окупанти у травні розпочинають мобілізацію в Маріуполі - Андрющенко

 • 24354 переглядiв

У травні в тимчасово окупованому Маріуполі росіяни розпочинають мобілізаційні заходи, дані про підприємства у місті наказали передати до 15 квітня.

У тимчасово окупованому Маріуполі Запорізької області в травні розпочинається мобілізація. Окупаційним районним адміністраціям наказали передати до воєнкомату всі дані про підприємства для проведення мобілізаційних заходів до 15 квітня. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає УНН.

Мобілізація в Маріуполі розпочинається в травні. 03.04.2024 воєнкомат Маріуполя та району (окупаційний) витребував в окупаційної адміністрації всі дані про підприємства в Маріуполі для проведення мобілізаційних заходів

- написав Андрющенко у Telegram.

За його словами,  окупаційним районним адміністраціям наказали передати всі дані до воєкомату всі дані до 15 квітня. Зараз всі адміністрації "панічно збирають інформацію, додав Андрющенко. 

"Логічне закінчення епохи великої надії "русского мира"", - резюмував він. 


Нагадаємо

Голова так званої "днр" денис пушилін наказав створити призовну комісію на тимчасово окупованих територіях. росіяни планують провести призов на військову службу на окупованій частині Донеччини з 1 квітня.

Популярні

Новини по темі

У рф автобудка із робітниками впала у кар'єр, є жертви

 • 26015 переглядiв

Джо Байден має відвідати мирну конференцію у Швейцарії

 • 25336 переглядiв