ovidiopolskiy-riznik-na-odeschini-pishov-na-vbivstvo-usvidomlenno-politsiya

Овідіопольський "різник" на Одещині пішов на вбивство усвідомленно - поліція

 • 14488 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 30 грудня. УНН. Правоохоронці Одещини разом із бійцями Національної гвардії затримали 31-річного Дмитра Погорєлова, який по-звірячому вбив дитину та її мати. На допиті затриманий сказав, що хотів, аби його боялася вся Одеса. Про це повідомили кореспонденту УНН у прес-службі ГУ НП в Одеській області.

Чоловіка упіймали в лісосмузі біля с.Роксолани, він не чинив опір під час затримання. Поліцейським чоловік підтвердив, що хотів вчинити теракт і сказав, що на вбивство пішов усвідомлено. Наразі правоохоронці з'ясовують мотиви такого жорстокого злочину.

Відомо, що спочатку злочинець проник до приватного будинку, який належить високопоставленому співробітнику фіскальної служби. Там він нікого не знайшов: сім'я поїхала на відпочинок в Карпати. Чоловік підпалив хату та попрямував до будинку сестри посадовця, де скоїв подвійне вбивство. Після цього зловмисник заволодів вантажівкою сім'ї і зник.

Сам Д.Погорєлов останнім часом працював водієм у чоловіка загиблої, який є депутатом селищної ради. Підозрюваний народився 9 жовтня 1985 року. Одружений, має дитину. Дружина підозрюваного про чоловіка каже, що він - ідеальний сім'янин. Убита - Ольга Журавльова, 1974 р. н., була у декретній відпустці.

На даний момент тривають оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, вчора на Одещині сталось подвійне вбивство матері та 2-річної доньки. Вбивця відрізав жертвам голови в Овідіополі. Зловмисник підпалив два будинки, а також мав намір вчинити ДТП з великою кількістю потерпілих. Для цього він планував наїхати на велике скупчення людей на вантажному автомобілі, яким незаконно заволодів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В.Путін назвав нові санкції США проти Росії провокаційними

     • 16974 переглядiв

    Росія направить літак в США за дипломатами та їх сім'ями

     • 8556 переглядiв

    Іракські сили зіткнулися з запеклим опором на півдні Мосула

     • 15942 переглядiв

    Незаконний видобуток піску викрили на Київщині

     • 14892 переглядiв