p-klimkin-l-linkyavichyus-ta-m-khagstrom-vidvidali-gospital-prikordonnikiv-v-odesi

П.Клімкін, Л.Лінкявічюс та М.Хагстрьом відвідали госпіталь прикордонників в Одесі

 • 12346 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 14 червня. УНН. Сьогодні в Одесі, в рамках спільного робочого візиту, до Одеського клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України завітали Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, Міністр закордонних справ Литовської Республіки Лінас Лінкявічюс та Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Україні Мартін Хагстрьом. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі Південного регіонального управління ДПСУ.

У ході зустрічі Голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко ознайомив членів делегації зі станом медичного забезпечення, а також ходом реформ та перспективами подальшого розвитку відомства в цілому. Також очільник прикордонного відомства ознайомив делегацію з новітнім обладнанням госпіталю та станом лікувального процесу.

Наприкінці візиту посадовці завітали до прикордонників, які проходять медичну реабілітацію після отриманих поранень у зоні АТО, подякували їм за звитягу та самовідданість, побажали якнайшвидшого одужання, міцного здоров’я та вручили їм подарунки.

Нагадаємо, П.Порошенко привітав військових медиків із професійним святом.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Депутат сейму Латвії порівняв росіян із вошами

     • 9943 переглядiв

    АПЛ презентувала календар на майбутній сезон турніру

     • 9957 переглядiв

    У ВР занепокоєні поширенням ботулізму в Україні

     • 13334 переглядiв