pavliuk-nazvav-umovy-za-yakykh-ukraina-zmozhe-zibraty-kulak-yakyi-zmozhe-perelamaty-khid-viiny

Павлюк назвав умови за яких Україна зможе зібрати "кулак", який зможе переламати хід війни

 • 29565 переглядiв

Україна зможе сформувати "кулак", здатний переломити хід війни, після завершення аудиту Збройних сил, який забезпечить справедливу ротацію особового складу, який був на фронті.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ  Олександр Павлюк  розповів за яких умов Україна зможе зібрати кулак, який буде здатний  переламати хід війни та заявив, що проведення аудиту Сил оборони планують закінчити до кінця березня, але через великий об'єм роботи його можуть ще продовжити. Про це він заявив   в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН. 

Ми маємо певні проблеми з прийняттям закону про мобілізацію  і своєчасну подачу ресурсів, тому ми проводимо аудит всього особового складу, який був призваний, де він знаходиться, чи були на фронті люди, щоб зробити все максимально по справедливості, щоб весь особовий склад, який прийшов захищати нашу землю від ворога по мобілізації, по своєму бажанню, по контракту все-таки пройшли через райони бойових дій для того, щоб дати можливість тим людям, які воюють беззмінно відпочити, перегрупувати. Тільки тоді ми зможемо зібрати кулак, який зможе переламати хід цієї війни. 

- розповів Павлюк. 

На запитання, коли планується завершення аудиту, Павлюк відповів: "Аудит, я думаю за декілька місяців ми…План у нас амбіційний, до кінця березня, але є величезний об'єм роботи, тому можливо треба буде ще продовжувати його".

Генштаб: 76 атак витримали Сили оборони на східному фронті 06.03.24, 19:29

Доповнення 

Сирський проводить аудит Сил оборони, адже тисячі військових ще не були на фронті. 

Павлюк також заявив,  що військове командування планує стабілізувати лінію фронту та цьогоріч провести новий контрнаступ.

Популярні

Новини по темі

Міноборони придбає 20 000 "Мавіків" через систему Prozorro

 • 32569 переглядiв

Генштаб: 76 атак витримали Сили оборони на східному фронті

 • 29395 переглядiв