peredumali-u-mzs-rf-zayavili-scho-prodovzhat-zavchasno-povidomlyati-ssha-pro-raketni-viprobuvannya

Передумали: у мзс рф заявили, що продовжать завчасно повідомляти США про ракетні випробування

 • 230167 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН.  Заступник міністра закордонних справ росії сергій рябков заявив, що москва продовжуватиме завчасно повідомляти США про свої пуски міжконтинентальних балістичних ракет (МБР) і балістичних ракет підводних човнів (БРПЛ), попри призупинення участі в договорі СНВ-3, відмінивши заяву, яку він зробив лише вчора. Про це пише УНН, посилаючись на росЗМІ.

Деталі

За словами рябкова, наразі усі види інформаційних обмінів та інші елементи верифікаційної діяльності згідно з СНВ-3 "припинені, у рамках призупинення нами договору". Він додав, що росія "на добровільній основі дотримуватиметься" встановлених раніше центральних кількісних обмежень.

рябков сказав, що москва "і письмово, і усно" начебто повідомляла Вашингтон про свою позицію за Договором про скорочення стратегічних наступальних озброєнь.

"Не можу пояснити, чому довкола цього така чехарда. Тому що ми і усно їм сказали, і письмово передали нашу позицію у формі ноти МЗС", - зазначив заступник міністра.

Нагадаємо

Вчора, 29 березня, заступник міністра закордонних справ рф сергій рябков заявив у середу, що москва більше не інформуватиме США про свої ракетні випробування.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Французький суд відмовив в екстрадиції Жеваго до України

     • 298258 переглядiв

    Україна арештувала понад 41 млрд грн ворожих активів - БЕБ

     • 247511 переглядiв