pid-avdiyivkoyu-novokalinovim-ta-pervomayskim-vidbito-9-atak-voroga-rechnik

Під Авдіївкою, Новокалиновим та Первомайським відбито 9 атак ворога - речник

 • 14530 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. На Таврійському напрямку минулої доби активність російські окупанти проявляли переважно у Донецькій області, у районах Новокалинового, Авдіївки і Первомайського Сили оборони відбили 9 ворожих атак. Про це в ефірі телемарафону у п'ятницю сказав речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун, передає УНН.

Цитата

«Активність окупанти проявляли переважно на Донеччині. Зокрема ворог вів штурмові дії південно-східніше Новокалинового, у районах Авдіївки і Первомайського – там відбито нашими воїнами 9 атак», - зазначив Штупун.

Деталі

Речник також додав, що ворог, зважаючи на великі втрати, змушений формувати зведені підрозділи із залишків особового складу.

Він також зазначив, що окупанти намагаються йти вперед, - в основному ворог жене вперед піхоту.

Відповідаючи на запитання щодо втрат росіян, Штупун підкреслив, що окупанти поклали біля Мар’їнки та Авдіївки близько до 9 тисяч особового складу.

Разом за тим Авдіївка, за словами речника Сил оборони, ще не зовсім руїни, - хоча всі будівлі пошкоджені, але місто тримається, і в ньому ще є цивільні люди.

Щодо питання порівняння Авдіївки з Бахмутом – Штупун зазначив, що це два різні міста: по площі, рельєфу та військах, тому давати прогнози чи аналогії є поганою справою.

Нагадаємо

На Таврійському напрямку "відмінусували" ворожі "Град" і станцію РЕБ "Борісоглєбск".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Компанія "Аврора" відкрила розподільчий центр у Львові

     • 17530 переглядiв