pid-chas-rozpyvannia-alkoholiu-zavdav-tovaryshu-ushkodzhennia-nesumisni-z-zhyttiam-politsiia-zatrymala-pidozriuvanoho-na-kyivshchyni

Під час розпивання алкоголю завдав товаришу ушкодження, несумісні з життям: поліція затримала підозрюваного на Київщині

 • 24514 переглядiв

У Київській області під час п'яного конфлікту чоловік убив свого 45-річного знайомого, побивши його металевим чайником і дерев'яним рублем, а потім сховав тіло у себе вдома.

Правоохоронці розшукали у Київській області фігуранта, який зізнався у вбивстві 45-річного чоловіка під час їх сумісного вживання алкогольних напоїв. Під час зустрічі в них виник конфлікт, потім зловмисник бив опонента по голові та тілу, що призвело до смерті останнього.

Про це передає УНН із посиланням на ГУНП в Київській області.

На Київщині чоловік вбив товариша та заховав тіло у своєму будинку

– ідеться у повідомленні.

Деталі

Працівники кримінальної поліції розшукали чоловіка, який зізнався у наступному:

Фігурант скоїв вбивство ще перед початком повномасштабного вторгнення, у лютому 2022 року. Про зникнення 52-річного чоловіка, мешканця Сквирської громади, до поліції повідомила його племінниця. Відомо, що зниклий вживав алкогольні напої спільно з 45-річним товаришем.

Під час конфлікту  зловмисник декілька разів вдарив опонента металевим чайником по голові, надалі взяв до рук деревʼяний рубель та бив ним по голові та тілу знайомого, після чого останній помер на місці.

Щоб приховати сліди злочину, зловмисник заховав тіло у своєму будинку.

Столичні правоохоронці затримали членів угруповання, які під виглядом правоохоронців та співробітників ТЦК ошукували громадян11.03.24, 19:01

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). У суді чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо

Чоловік у балаклаві увірвався до банку в Києві, побив співробітника, щоб змусити його відкрити сейф, і пограбував близько 24 тисяч гривень.

У Києві на паркові ТРЦ двоє молодиків намагалися відібрати "Мерседес" у підприємця11.03.24, 15:26

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

У російському Тольятті набирає обертів партизанський рух "АТЕШ"

 • 24982 переглядiв