pidtrimka-silskogo-gospodarstva-mkhp-gromadi-zapustiv-grantoviy-konkurs-sadi-dlya-peremogi

Підтримка сільського господарства: "МХП-Громаді" запустив грантовий конкурс "Сади для перемоги"

 • 329665 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” запустив грантовий конкурс “Сади для перемоги”, метою якого є підтримка виробників сільськогосподарської продукції та забезпечення продовольчої безпеки країни. Про це повідомили у пресслужбі Фонду, передає УНН

Деталі

Конкурс реалізується у Сумській, Київській Вінницькій, Хмельницькій, Івано-Франківській, Харківській, Полтавській, Львівській, Черкаській та Дніпропетровській областях.

Подаватися на гранти можуть органи місцевого самоврядування самостійно чи у співпраці з іншими громадами, комунальними установами, малими та середніми фермерами, кооперативами, асоціаціями та об’єднаннями виробників сільськогосподарської продукції. Переможці зможуть отримати до 250 тис. грн на втілення своїх проектів. Заявки приймаються до 30 листопада.

Конкурс реалізується у партнерстві з Міністерством аграрної політики та продовольства України з метою підвищення продовольчої безпеки громад, розвитку вирощування, переробки, зберігання вирощеної сільськогосподарської продукції та підвищення зайнятості населення.

Нагадаємо

Раніше “МХП-Громаді” оголосив переможців конкурсу “Час діяти, Україно!”. Гранти отримають 102 проекти. На це Фонд виділив понад 8 млн грн. 

Довідка

"МХП-Громаді" – український благодійний фонд, який був створений у 2015 році для сприяння комплексному розвитку громад та інститутів громадянського суспільства в Україні. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Від ракетного удару в Первомайському загинула 15-річна дівчина

     • 122550 переглядiв

    Валерій Залужний потрапив на обкладинку Time

     • 255977 переглядiв