pislia-bavovny-bilia-mariupolia-u-rosiian-kapitalno-pomenshalo-viiskovoi-tekhniky-andriushchenko

Після "бавовни" біля Маріуполя у росіян капітально поменшало військової техніки - Андрющенко

 • 68229 переглядiв

Російські окупанти зазнали значних втрат військової техніки після удару в трикутнику Кальчик-Македонівка-Аспанове поблизу окупованого Маріуполя.

Після "бавовни" біля тимчасово окупованого Маріуполя у російських загарбників капітально поменшало військової техніки. Про це у суботу повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, пише УНН.

Деталі

"Чекаєте на подробиці бавовни вчора? Їх є в нас для вас. Учора вночі було дуже спекотно в цьому трикутнику (Кальчик-Македонівка-Аспанове – ред.) Чому? Тому що тут є декілька тунелів, які русня використовує для зберігання техніки та БК та ППО. Так от, техніки капітально поменшало. Візуально чотири одиниці гусеничної техніки, плюс частини С-300. І це лише те, що вдалось зафіксувати "очима", - написав Андрющенко у Telegram.

Він зазначив, що фото та відео не буде, адже зранку Македонівка, Зоря, Кальчик, Водяне перекриті.

"Тривають пошукові заходи росіян - шукають, хто навів. Шукають уламки в машинах, вибухівку, зброю та прискіпливо питають про проукраїнський актив", - зазначив Андрющенко.

Доповнення

Андрющенко повідомляв 29 березня, що у Маріупольському районі у "трикутнику"  Кальчик-Гранітне-Зоря о 22:00 за Києвом російська ППО знову "вдало все збило" так, що відголос чув Маріуполь за 10 кілометрів від епіцентру.

На початку березня 2024 року Андрющенко зазначав, що російські окупанти активізувалися у Маріупольському районі, фіксується велике перекидання техніки у вечірній час.

Популярні

Новини по темі

Бензинові авто в Україні: які найпопулярніші

 • 101626 переглядiв

ПС ЗСУ попередили про ракети у напрямку Ізюма

 • 79057 переглядiв

Зеленський пояснив, навіщо Україні далекобійні ракети ATACMS

 • 103533 переглядiв