polshcha-vydilyla-kredyt-na-spilne-vyrobnytstvo-zbroi-mizh-ukrainoiu-i-polshcheiu

Польща виділила кредит на спільне виробництво зброї між Україною і Польщею

 • 103518 переглядiв

Польща виділила кредит для спільного виробництва озброєнь між Україною та Польщею, оскільки українсько-польські відносини покращилися після того, як Польща приєдналася до Вільнюської декларації G7 про гарантії безпеки та погодилася координувати механізми європейської інтеграції.

Українсько-польські стосунки мають зовсім іншу тональність. Про це повідомив в ефірі "Єдиного марафну" на каналі "Ми-Україна" заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква, передає УНН.

Деталі

Він сказав, що Польща приєдналась до Вільнюської декларації G7 про гарантії безпеки лише 22 січня. Також тоді прем'єр-міністр Дональд Туск домовився про багато речей під час візиту в Україну.

Польща виділила кредит на спільне виробництво зброї між Україною і Польщею. Ми маємо компоненти зброї польської, які вже воюють в Україні, а тепер мова йде про спільне виробництво. Вчора під час зустрічі з керівником канцелярії прем'єр-міністра обговорили, коли почнуться переговори про гарантії безпеки, і коли ми реалізуємо пропозицію Туска щодо створення координаційного механізму у сфері євроінтеграції

сказав Ігор Жовква.

Дуда заявив, що не знає, чи поверне Україна Крим: український посол відреагував, МЗС Польщі і польський президент роз'яснили03.02.24, 12:46

Популярні

Новини по темі