polski-perevizniki-povnistyu-zablokuvali-rukh-vantazhivok-na-dvokh-punktakh-propusku-z-ukrayinoyu

Польські перевізники повністю заблокували рух вантажівок на двох пунктах пропуску з Україною

 • 53843 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Польські перевізники станом на вечір 7 листопада повністю заблокували проїзд вантажного автотранспорту на двох пунктах пропуску на кордоні з Україною. Про це у Facebook повідомив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач, передає УНН.

Деталі

Зі слів заступника міністра, ситуація на трьох пунктах пропуску, де триває страйк польських перевізників, на 21:30 7 листопада була наступна:

  • Ягодин – Дорогуськ – блокується виїзд з України та виїзд з Польщі. Тобто пункт пропуску заблокований повністю.
  • Краківець – Корчова. Виїзд з України ще можливий, заїхати в Україну – ні.
  • Рава-Руська – Гребенне. За останньою інформацією від наших прикордонників, перевізники заблокували і виїзд від нас. Тобто рух заблокований повністю також.

"На всіх пунктах пропускають гуманітарні вантажі та пасажирських транспорт. У напрямку України учасники акції пропускають по одній або кілька машин за годину", - зазначив посадовець.

Нагадаємо

6 листопада після 13 години відбулося поступове блокування руху вантажного транспорту у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене». У зв’язку з цим ускладнено рух транспортних засобів як на в’їзд в Україну, так і на виїзд.

З посиланням на польську сторону повідомляється, що акція протесту триватиме до 3 грудня. У пункті пропуску Ягодин протестувальники будуть здійснювати пропуск по 1 транспортному засобу в обох напрямках протягом години. Також здійснюватиметься пропуск автобусів, транспортних засобів з гуманітарною допомогою, швидкопсувними товарами, живими тваринами, а також небезпечних вантажів (цистерн з паливом) в обох напрямках.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві призупинили роботу фунікулера

     • 82707 переглядiв

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 307 тисяч

     • 56952 переглядiв

    У Бурятії горить гірничо-збагачувальний комбінат

     • 83991 переглядiв