popri-rezhim-tishi-boyoviki-vidkrili-vogon-po-pozitsiyakh-os-poraneno-biytsya

Попри "режим тиші" бойовики відкрили вогонь по позиціях ОС, поранено бійця

 • 10407 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили один обстріл позицій Об’єднаних сил, внаслідок якого поранено українського військовослужбовця. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні, 25 липня, окупанти все ж таки застосували зброю. При цьому, внаслідок ворожого прицільного обстрілу є один поранений український воїн", - сказав Гуцуляк.

З його слів, о 00:17 російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета по наших оборонцях села Причепилівка. Обстріл окупанти вели протягом 8 хвилин з напрямку від села Жолобок.

За наявною інформацією, станом на 12:30, інших ворожих обстрілів на лінії бойового зіткнення не зафіксовано.

У Міноборони нагадали, що з опівночі 21 липня 2019 року уздовж всієї лінії розмежування в районі проведення ООС у Донецькій та Луганській областях встановлено "режим тиші", що передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил неухильно дотримуються "режиму тиші", підкреслили у відомстві.

Як повідомляв УНН, 24 липня збройні формування Російської Федерації та її найманці дотримувалися сталого режиму припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Українців попереджають про активізацію вулкану в Перу

     • 11739 переглядiв

    НАЗК внесло припис гендиректору "Укроборонпрому"

     • 13239 переглядiв

    Синоптики дали прогноз погоди на завтра

     • 21770 переглядiв