povitriani-syly-zsu-u-rosiian-shche-zalyshylos-blyzko-7-litakiv-a-50

Повітряні Сили ЗСУ: у росіян ще залишилось близько 7 літаків А-50

 • 27505 переглядiв

У росіян залишилося близько 7 літаків А-50, які вони наразі модернізують, заявив речник Повітряних сил Збройних сил України.

У росіян, за даними розвідки, ще залишилось близько 7 літаків такого типу, які вони зараз продовжують модернізувати. Про це в ефірі національного марафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, повідомляє УНН.

Деталі

"Насправді складно назвати залишками, оскільки нам вдалося ліквідувати меншу частину (літаків А-50 - ред.). У росіян, за даними розвідки, ще залишилось близько 7 літаків такого типу, які вони зараз продовжують модернізувати. В них були 2 модернізовані літаки, які нам вдалося їх вразити. Але звичайно, що ті літаки, які в них залишилися, вони ще досить старі і дуже складно їх використовувати. (...) Тому потенціал в них є, але питання в тому, наскільки швидко вони зможуть їх підготувати (військових - ред.), оскільки досить багато матеріалів і компонентів, які потребують ці складні літаки, не використовують і не виготовляють у росії. Питання, наскільки швидко вони зможуть їх відновити, залишається відкритим. Ми доказали, що ми можемо боротися з такими засобами", - сказав Євлаш.

Нагадаємо

23 лютого стало відомо, що над Азовським морем був збитий військовий літак А-50. Також 14 січня Україна збила російський літак А-50 та літак Іл-22 над Азовським морем.

Популярні

Новини по темі

У Львові створили інтерактивну "квіткову мапу"

 • 28508 переглядiв

До "Армії відновлення" залучили вже понад 114 тисяч українців

 • 22657 переглядiв