predstavnik-prezidenta-u-vr-prokomentuvav-aktsiyi-pid-nizkoyu-oblrad-v-ukrayini

Представник Президента у ВР прокоментував акції під низкою облрад в Україні

 • 14552 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Представник Президента у ВР Артур Герасимов прокоментував вчорашні події з учасниками блокади на Донбасі і події в облрадах, які відбулися вчора вночі, які "мають провокаційний характер і покликані розхитати ситуацію в країні", передає УНН з посиланням на прес-службу БПП.

"Чи хтось сумнівається, що в нас відбувається російська агресія проти України? Я думаю, що ні! Хтось сумнівається, що Кремль веде цю війну не тільки на лінії фронту, але і всередині нашої країни: інформаційно, економічно, політично. Коли ми говоримо про блокаду, перш за все, ми маємо чітко розуміти, кому на руку вона працює. Вона працює на терористів і загарбників!" – заявив А.Герасимов.

Парламентар зазначив, що вчора українська поліція звернулася до блокувальників Донбасу, з проханням здати зброю, яка була знайдена у них, мотивуючи це високим рівнем ймовірності проведення терористичних актів в зоні АТО.

"На що вони отримала відмову. І в мене виникає декілька питань: якщо ми говоримо, що зброя була зареєстрована, то звідки взялися гранати? Чому там не було політиків? Чому вони підставили ветеранів, які щиро вірять в ідеї! Чому там було дуже багато судимих попередньо?” – зауважив А.Герасимов.

Крім того, представник Президента він звернув увагу на події в облрадах, які відбулися вчора вночі які теж мають провокаційний характер і покликані розхитати ситуацію в країні.

"Хтось дуже хоче відкрити на повну внутрішній фронт і розкачати ситуацію в країні. Але давайте задамо дуже просте питання – кому це вигідно. Відповідь проста: це вигідно агресору. Чи ми маємо це робити, ні! Ми маємо бути єдині проти агресора. Чи підтримую я боротьбу проти контрабанди? Так, ми всі маємо об’єднатися для того, щоб жодна контрабанда не пройшла через лінію фронту. Але коли ми говоримо, що під загрозу потрапляє економічне зростання , робочі місця, зарплати і пенсії, то тут ми маємо чітко розставляти пріоритети", – підкреслив А.Герасимов.

Нагадаємо, напередодні міністр внутрішніх справ А.Аваков заявив, що під час контрдиверсійної операції в зоні АТО силами спецоперацій затримано більше 40 осіб, в яких виявлено зброю.

14 березня начальник ГУ НП Донеччини В.Аброськін зазначив, що усіх 45 затриманих на "редуті" на Донеччині відпустили.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Лідер нідерландських правих закликав до виходу з ЄС

     • 11368 переглядiв

    СБУ пообіцяла сприяти волонтерам у пересуванні в зоні АТО

     • 8545 переглядiв