predstavnyk-izrailiu-v-oon-zghadav-zelenskoho-u-svoii-promovi

Представник Ізраїлю в ООН згадав Зеленського у своїй промові

 • 32805 переглядiв

Представник Ізраїлю в ООН згадав слова Зеленського про те, що дії Ірану та Росії становлять загрозу для світу, і закликав Раду Безпеки прислухатися до тривожного дзвінка президента України.

Постійний представник Ізраїлю при Організації Об'єднаних Націй Гілад Ердан на спеціальному засіданні Ради Безпеки щодо іранської атаки згадав слова президента України Володимира Зеленського про загрозу дій Ірану та Росії для світу, передає УНН.

Деталі

Президент Зеленський, коли засудив учора атаку Ірану (проти Ізраїлю – ред.), сказав, що звуки іранських безпілотників "шахед", інструмента терору, є однаковими в небі над Близьким Сходом і Європою, і цей звук має стати тривожним дзвінком для вільного світу

зауважив Гілад Ердан.

Він закликав Радбез ООН дослухатися до слів президента України та "прокинутися" від цього тривожного дзвінка.

Представник Ізраїлю підкреслив, що стратегія Ірану полягає в тому, щоб озброювати, фінансувати та тренувати терористичні угруповання по всьому світу задля реалізації власних планів світового панування.

Він зауважив, що Іран залишається світовим спонсором терору "номер один" та прагне дестабілізації в регіоні та світі. Ердан закликав світову спільноту засудити Іран та застосувати всі необхідні інструменти, щоби змусити його "заплатити високу ціну за його жахливі злочини".

Він порівняв сучасний ісламський режим у Тегерані з Третім рейхом, додавши, що аятола Хаменеї нічим не відрізняється від Адольфа Гітлера.

Третій рейх Гітлера бачив себе втіленням тисячолітньої імперії, що простягається крізь континенти, так само як і бачення Хаменеї передбачає, що його радикальна шиїтська гегемонія пошириться на весь регіон та за його межі

наголосив ізраїльський дипломат.

Україна може потрапити в "ізраїльський пакет" допомоги цього тижня — Джонсон15.04.24, 01:23

Популярні

Завтра в Україні не планують відключати світло

 • 27947 переглядiв

Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

 • 58290 переглядiв

Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

 • 55703 переглядiв

Новини по темі

В аеропорту Стамбула почали працювати собак-терапевтів

 • 33238 переглядiв

В Іспанії через лісові пожежі евакуювали дві сотні людей

 • 26721 переглядiв

Близький Схід знаходиться на межі – Генсек ООН

 • 28594 переглядiв

FT: Сербія закупить у Франції десяток винищувачів Rafale

 • 31475 переглядiв