premier-hretsii-pislia-pobachenoho-udaru-rf-po-odesi-u-vsikh-nas-ye-poslannia-dlia-kremlia-my-prodovzhymo-pidtrymuvaty-ukrainu

Прем'єр Греції після побаченого удару рф по Одесі: "У всіх нас є послання для кремля"

 • 28908 переглядiв

Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, ставши свідком ракетного удару росії по Одесі, підтвердив непохитну підтримку України з боку Європи.

Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс заявив, що є Європи є послання для кремлівської влади - підтримка України продовжиться. Про це він сказав у четвер, виступаючи на з'їзді Європейської народної партії, повідомляє УНН із посиланням на Amna. 

Я був в Одесі з президентом Зеленським учора, коли балістична ракета впала на порт. Думаю, у всіх нас є послання для Кремля: ми не злякаємося, ми продовжуватимемо підтримувати Україну та її хоробрих громадян стільки, скільки буде потрібно. І ми залишаємося єдині в цьому питанні

- заявив прем'єр-міністр Міцотакіс

Грецький прем'єр-міністр під час свого виступу згадав пандемію, війну в Україні та енергетичну кризу, які, за його словами, становлять ризик для стабільності економіки.

"Ми продемонстрували свою підтримку Україні таким чином, що це викликало здивування у деяких наших ворогів", - додав Міцотакіс. 

Він зазначив, що Європа ніколи не демонструвала такої реакції, запроваджуючи санкції проти росії і надаючи Україні військову та фінансову підтримку.

"Жодне порушення міжнародного права і жодна спроба змінити кордони силою не будуть прийняті нашою політичною сім'єю", - заявив грецький прем'єр-міністр. 

"Ми бачили цей удар": Зеленський прокоментував атаку рф по Одесі, коли там був він та прем'єр Греції 06.03.24, 16:57

Популярні

Новини по темі

Швеція сьогодні може стати членом НАТО

 • 22469 переглядiв

У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

 • 62822 переглядiв