premyer-ispaniyi-vidvidaye-ukrayinu-v-subotu-zelenskiy

Прем’єр Іспанії відвідає Україну в суботу – Зеленський

 • 591911 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Україну 1 липня відвідає прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на засіданні Європейської ради, передає УНН з посиланням на ОП.

Цитата

«Вважаю символічним, що цієї суботи, у перший день головування Іспанії в ЄС, на моє запрошення Україну відвідає з візитом пан Прем’єр-міністр Іспанії Санчес. Уперше початок головування країни в ЄС буде підкреслено візитом в Україну. І це дуже багато говорить про те, якими важливими для нашої Європи будуть ці півроку», - сказав Зеленський.

Він зазначив, що це історичний час, щоб почати переговори про членство України у Євросоюзі.

«Європа цінностей, вільна й сильна Європа, Європа миру немислима без України. Ми готові до початку переговорів про членство, і наш прогрес у виконанні рекомендацій Єврокомісії варто зафіксувати. Україна налаштована якнайшвидше підготуватися до початку перегорів про членство, і ми це зробимо», - розповів Зеленський.

Доповнення

Іспанія передасть Україні 20 бронетранспортерів та польовий госпіталь. Також будуть передані чотири танки Leopard 2A4, які знаходилися на ремонті.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Прем’єр Іспанії відвідає Україну в суботу – Зеленський

     • 591911 переглядiв