prezydent-zelenskyi-na-chernihivshchyni-zustrivsia-z-delehatsiieiu-konhresu-ssha-pro-shcho-hovoryly

Президент Зеленський на Чернігівщині зустрівся з делегацією Конгресу США: про що говорили

 • 30765 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США в Чернігівській області, обговорив ситуацію на фронті, потреби армії, депортацію українських дітей та закликав США якнайшвидше ухвалити рішення щодо подальшого пакета підтримки України.

Вчора президент України Володимир Зеленський, перебуваючи на Чернігівщині, зустрівся з делегацією Конгресу США. Сторони обговорили ситуацію на передовій, першочергові потреби нашої армії та про масштаби незаконної депортації українських дітей, а також глава держави наголосив на необхідності ухвалення рішення про подальшу підтримку України від США. Про це Зеленський написав у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

Зустрівся з делегацією Конгресу США – були представлені обидві партії, обидві палати Конгресу. Важливо, що партнери бачать особисто, що відбувається в Україні, у наших регіонах, які обстрілюють російські терористи і які пережили російську окупацію. Провів зустріч із конгресменами вчора саме на Чернігівщині

 - повідомив Зеленський.

Зеленський розповів партнерам про ситуацію на передовій, першочергові потреби нашої армії та про масштаби незаконної депортації українських дітей до росії.

Підкреслив, що життєво необхідне якнайшвидше ухвалення Конгресом США рішення про подальшу підтримку нашої держави, про відповідний пакет для захисту від російського терору і для наших подальших активних дій. Це те, що точно зміцнить Україну та життя загалом

- додав президент.

Нагадаємо

Вчора президент України Володимир Зеленський відвідав Чернігівщину, де оглянув будівництво фортифікацій.

Популярні

Новини по темі

У Харкові вибух, місцевих просять перебувати в укриттях

 • 103494 переглядiв