prezydentka-yevroparlamentu-zustrilasia-z-barystoiu-yaka-hotuvala-kavu-u-poshkodzhenomu-rosiiskym-obstrilom-kafe

Президентка Європарламенту зустрілася з баристою, яка готувала каву у пошкодженому російським обстрілом кафе

 • 33510 переглядiв

Під час свого візиту до Києва президентка Європейського Парламенту Роберта Мецола зустрілася з баристою Марією, яка продовжувала готувати каву в пошкодженому російськими обстрілами кафе, демонструючи незламність українського духу.

Під час візиту до Києва Президентка Європейського парламенту Роберта Мецола відвідала кафе, пошкоджене від час одного з ударів росіян по столиці. Про це повідомив спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, пише УНН.

Деталі

Роберта Мецола зустрілася з баристою Марією Євстаф'євою, яка працює у кавʼярні, розташованій неподалік пошкодженого внаслідок російського обстрілу будинку в одному з районів столиці. У березні, попри вибухи й вибиті у закладі вікна внаслідок чергової атаки ворога, Марія продовжила варити каву.

І це про незламність. І силу українського духу

- написав він.

Нагадаємо

У березні під час чергової російської ракетної атаки у Києві було зруйновано частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. Бойчука.  

Згодом у Києві відкрилася виставка "Незламні традиції", на якій представлено понад 200 робіт студентів та викладачів пошкодженої російською ракетою Академії імені Михайла Бойчука.

ЄС не визнає "вибори" у рф, але сильна позиція очікується від нового мандату Європарламенту – Мецола09.05.24, 17:05

Популярні

Новини по темі

Париж-2024: Україна буде представлена вже у 20 видах спорту

 • 14389 переглядiв

В Україні у квітні на 25% зросло виробництво сталі

 • 12095 переглядiв