prokuratura-rozpochala-rozsliduvannia-dronovoi-ataky-po-odesi-vnaslidok-yakoi-zahynulo-troie-liudei

Прокуратура розпочала розслідування дронової атаки по Одесі, внаслідок якої загинуло троє людей

 • 26915 переглядiв

Прокуратура розпочала розслідування за фактом атаки російських безпілотників по Одесі, в результаті якої загинули три людини і було зруйновано цивільне підприємство.

За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом атаки російських безпілотників по Одесі, в результаті якої було вбито троє людей і зруйновано цивільне підприємство. Про це повідомляє Офіс Генпрокурора, пише УНН.

За даними слідства, 22 лютого близько 23:00 збройні сили рф здійснили повітряну атаку ударними безпілотними літальними апаратами по Одесі,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Внаслідок ворожої атаки зруйновано цивільне підприємство, з наступним загорянням. Загинуло троє людей. Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється.

За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо

23 лютого під час ворожого обстрілу на підприємстві в Одесі спалахнула пожежа на площі 500 квадратних метрів, внаслідок чого загинули люди.

Ольга Розгон

Війна

Популярні

Новини по темі

Макрон проведе саміт щодо України в Парижі 26 лютого

 • 29795 переглядiв

Зеленський відповів, чому звільнив Залужного

 • 28572 переглядiв

Втрати армії рф у п'ять разів більші, ніж у ЗСУ - Зеленський

 • 28114 переглядiв