proriv-pershoyi-liniyi-oboroni-rosiyan-na-tavriyskomu-napryamku-v-zsu-rozpovili-podrobitsi

Прорив першої лінії оборони росіян на Таврійському напрямку: в ЗСУ розповіли подробиці

 • 669764 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. На Таврійському напрямку солдати ЗСУ вже прорвали першу оборонну лінію російських військ, але їх рух ускладнюється через мінні поля та брак авіації, повідомив в ефірі телемарафону заступник командувача військ "Таврія" зі стратегічних комунікацій Сергій Кузьмін, передає УНН.

Цитата

“Ми уже зайшли на першу лінію окупантів і ця лінія дуже складна, але наші військові продавлюють її, ми рухаємося вперед. Цей рух дещо уповільнений мінними загородженнями та нестачею у нас авіації", - повідомив Кузьмін.

Також, він зауважив, що останнім часом, росія збільшила військовий контингент на фронті і включила до бойових дій спеціальні підрозділи.

"На нашому напрямку є підрозділи Шторм Z, морська піхота, десантники, спецпризначенці", - додав Сергій Кузьмін.

Проте, спостерігається зміна якісних та кількісних характеристик військових формувань окупантів. Крім того, росіяни активно мобілізують резерви з другої лінії оборони.

Нагадаємо

За словами речниці Сил оборони Півдня Наталії Гуменюк, прорив, це тільки перший етап, коли проривається лінія оборони. Після того треба закріпитися на тих ділянках і забезпечити безпеку для підрозділів, які здійснили той самий прорив. Тому тут новини можуть бути дещо уповільнені. За цим всім стоїть велика і важка робота. Тому просування йде, але повідомляється про нього дозовано.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський заявив про успіхи Сил оборони на Таврійському напрямку - за добу втрати ворога тут перевищили чверть тисячі вбитими та пораненими та 8 складів боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони знищили російського "Алігатора"

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні циркулює 14 штамів COVID-19 - МОЗ

     • 967283 переглядiв

    На Рівненщині через пустощі з вогнем загинула дитина

     • 217702 переглядiв