raketno-artileriyski-pidrozdili-na-pivdni-znischili-tri-zrk-ta-tri-motorni-chovni-z-vorozhimi-drg

Ракетно-артилерійські підрозділи на півдні знищили три ЗРК та три моторні човни з ворожими ДРГ

 • 939151 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Сили оборони півдня повідомляють, що наразі ситуація складна, але контрольована. Ворог продовжує обстрілювати мирне населення. Проте, українські ракетно-артилерійські підрозділи наносять удари по ворожій техніці. Так за минулу добу знищено 3 ЗРК, склад з боєприпасами та 3 моторні човни з 18 окупантами, передає УНН.

Деталі

За минулу добу ворогом здійснено близько 80 обстрілів, внаслідок яких загинула мати і 2 дітей на власному подвір’ї в одному з деокупованих сіл правобережжя. Також пошкоджено десятки будинків, господарчих споруд, комунікацій.

Проте, наші ракетно-артилерійські підрозділи, виконуючи вогневі завдання по вивірених координатах, скоротили ворожі потужності на 3 зенітно-ракетних комплекси, 2 одиниці інженерної техніки, якими ворог облаштовує оборону на лівобережжі, знищено 2 спостережних пости та склад з боєприпасами.

У районі Великого Потемкінського острову за відомим всьому світу курсом направлено 3 переоблаштованих окупантами цивільних моторних човни, разом з ДРГ – 18 окупантів демілітарізовано.

Щодо ситуації в Чорному морі, вороже корабельне угруповання складається із 15 кораблів, серед яких 3 ракетоносії, 2 з них – підводні. Загальна кількість «Калібрів» – до 16. Готовність ракетоносіїв в морі свідчить, що вірогідність атак максимально висока.

Нагадаємо

На Кінбурнській косі було знищено артилерійську гармату, реактивну систему залпового вогню та склад з боєприпасами окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Тихановську у білорусі засудили до 15 років колонії

     • 811204 переглядiв