ramshayn-9-u-nato-nazvali-datu-chergovogo-zasidannya-kontaktnoyi-grupi

"Рамшайн-9": у НАТО назвали дату чергового засідання контактної групи

 • 1054771 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Чергове засідання контактної групи з питань оборони України, або, як його називають, засідання у форматі "Рамштайн", відбудеться 14 лютого. Про це повідомила пресслужба НАТО, пише УНН.

Цитата

"14 лютого у штаб-квартирі НАТО відбудеться окреме засідання контактної групи з питань оборони України, яке організовують США", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Окрім того, 14-15 лютого 2023 року в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі відбудеться засідання Північноатлантичної ради (NAC) на рівні міністрів оборони. Засідання проходитиме під головуванням Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Доповнення

Перед попередньою зустріччю очільників оборонних відомств - "Рамштайн-8" - Україна зверталася до союзників із запитом щодо сучасних західних танків. Оголошень про їх надання так і не прозвучало. Рішення про танки оголосили згодом.

Наступне засідання у форматі "Рамштайн" буде присвячено авіаційній підтримці України.

Довідково

Контактна група з питань оборони України (UCG) була сформована після російського вторгнення в Україну. Станом на 15 червня 2022 року до неї входили міністри оборони понад 50 країн. Її очолює міністр оборони США Ллойд Остін.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Інформація про влучання на Львівщині є фейком - ОВА

     • 894605 переглядiв