reidy-na-bielhorodsku-ta-kursku-oblasti-rdk-povidomyv-pro-novu-partiiu-polonenykh-iz-chysla-zs-rf

Рейди на бєлгородську та курську області: РДК повідомив про нову партію полонених із числа зс рф

 • 102734 переглядiв

Російський добровольчий корпус, який бере участь у рейдах на бєлгородську та курську області росії, відкинув заяви мо рф про відбиття рейду, повідомивши про захоплення чергової партії російських солдатів і нарахувавши 25 осіб.

"Російський добровольчий корпус", учасник рейду на бєлгородську та курську області рф, у суботу відкинув заяви міноборони росії про знищення добровольців та повідомив про взяття у полон чергової партії російських військових, пише УНН.

Деталі

"Усі заяви мо рф про знищення РДК у повному складі - чергова брехня. Обмежена військова операція у бєлгородській та курській областях триває і ось підтвердження - нова партія полонених із числа зс рф", - повідомили у РДК у Telegram, нарахувавши 25 людей і вкотре запросивши "губернатора гладкова на зустріч, щоб передати йому полонених".

Також там повідомили про опрацювання "бронегрупою РДК ворожих позицій в районі "АПП" грайворон із 30-мм гармати".

Доповнення

Неспокійно на території курської та бєлгородської області рф з 13 березня, коли російські добровольчі загони повідомили, що перетнули кордон з рф.

У РДК згодом повідомили, що їм вдалося просунувся на кілька десятків кілометрів вглиб території рф, а також взяти у полон російських військових.  

У ГУР 14 березня вказували, що на території курської та бєлгородської області рф, куди увійшли легіон "Свобода Росії", РДК та "Сибірській батальйон", ведуться активні бойові дії. 

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

росіяни пізно ввечері завдали ракетний удар по Слов'янську

 • 44583 переглядiв

Кількість жертв ракетної атаки рф на Одесу зросла до 21

 • 31945 переглядiв