reuters-hlava-pentahonu-ostin-povernetsia-na-robotu-nastupnoho-tyzhnia-pislia-khvoroby

Reuters: глава Пентагону Остін повернеться на роботу наступного тижня після хвороби

 • 25673 переглядiв

Міністр оборони Ллойд Остін планує повернутися до Пентагону 30 січня після того, як був відсутній через лікування раку простати. 70-річний Остін публічно не обговорював проблеми зі здоров'ям.

Глава Міноборони Сполучених Штатів Ллойд Остін, який переніс рак передміхурової залози, планує повернутися до Пентагона у понеділок, 29 січня. Про це повідомляє Reuters із посиланням на американських чиновників, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що Остін не ділився публічно інформацією про своє самопочуття.

70-річний Остін ще не говорив публічно про своє здоров'я. Він мав повідомити про свій стан здоров'я у вівторок, але пропустив частину своїх підготовлених виступів під час віртуальної зустрічі військових союзників України, до якої Остін приєднався зі свого дому у Вірджинії

повідомляє агентство.

Нагадаємо

Через довге мовчання Остіна про своє здоров’я у США вибухнув політичний скандал. Республіканці звинуватили міністра у невиконанні службових обов'язків.

Водночас чинний президент США Джо Байден заявив про свою довіру до Остіна, незважаючи на те, що той припустився помилки.

15 січня Остін було виписано з лікарні додому . Згідно з вказівкою лікарів, якийсь час він виконуватиме свої обов'язки дистанційно, до повного повернення до Пентагону. Наголошувалося, що Остін має повний доступ до захищених каналів зв'язку.

У глави Пентагону Остіна виявили рак - ЗМІ 09.01.24, 22:44

Популярні

Новини по темі

У Німеччині чоловік захопив чотирьох заручників у Starbucks

 • 28410 переглядiв

Уродженка Одеси здійснила суборбітальний політ з Virgin Galactic

 • 29593 переглядiв