rodychi-zakhysnykiv-azovstali-zaklykaly-do-tsyvilizovanykh-sposobiv-pidtrymky-viiskovopolonenykh-ta-zasudyly-vandalizm

Родичі захисників "Азовсталі" закликали до цивілізованих способів підтримки військовополонених, та засудили вандалізм

 • 23582 переглядiв

Родичі полонених захисників "Азовсталі" закликали підтримувати полонених виключно цивілізованими та законними способами, а не вандалізмом чи хуліганством, щоб не ганьбити бійців та їхні родини.

Родичі полонених захисників з "АЗОВу" закликали підтримувати полонених виключно у цивілізований спосіб, аби не соромити ані бійців, ані їхні родини. Про це йдеться у зверненні Асоціації родин захисників "Азовсталі", її цитує й УНН.

Друзі, звертаємося з важливим повідомленням. Крайній тиждень нам почали надходити скарги від небайдужих громадян щодо випадків вандалізму й хуліганства з боку невідомих осіб, які малюють графіті та різноманітні неформальні малюнки на підтримку полонених захисників "Азовсталі" у неприйнятних для цього місцях. Асоціація родин захисників "Азовсталі" наголошує на тому, що наша організація не підтримує подібні ініціативи й не закликала підтримувати полонених у подібний спосіб.

- йдеться в заяві Асоціації.

Деталі

В Асоціації також додали, що висловлення підтримки нашим військовополоненим та цивільним заручникам має відбуватися лише у законний спосіб, цивілізованими методами.

Розміщення графіті має місце бути на призначених для цього місцях, де вони не псуватимуть фасади державних чи житлових будівель, дорожніх знаків, інформаційних стендів тощо. Ми є представниками цивілізованої європейської країни та народу, і маємо знаходити такі ж способи підтримки наших героїв, щоб не соромити ані їх, ані їхні родини.

- наголосили активісти.

Водночас родичі військовополонених подякували кожному небайдужому, хто не забуває про поневолених захисників "Азовсталі" і продовжує боротися за їхню свободу.

Рада затвердила порядок проходження військової служби іноземцями: чому це важливо для полку "Азов"12.01.23, 15:48 • [views_521700]

Тетяна Салганік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі