rosiiany-provodiat-informatsiinu-kampaniiu-z-metoiu-lehalizuvaty-okupatsiiu-tsentr-natssprotyvu

росіяни проводять інформаційну кампанію з метою “легалізувати” окупацію - Центр нацспротиву

 • 54230 переглядiв

росіяни проводять пропагандистську кампанію "ми знову в росії" на тимчасово окупованих територіях України для легітимізації окупації, демонструючи постановочні "досягнення" за допомогою іноземних агентів та екскурсоводів.

На тимчасово захоплених територіях проводиться інформаційна кампанія "ми повернулись в росію", яка має на меті "легалізувати" окупацію. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі 

В межах компанії росіяни возять по захоплених містах іноземних агентів впливу в супроводі гастролерів-волонтерів й демонструють "досягнення" окупації.

Йдеться про типові "потьомкінські села" з масовкою у школах та лікарнях.

Мешканці ТОТ відмовляються від підтримки окупації та очікують деокупації регіону13.03.24, 06:30

Пропагандистські заходи відбуваються у Севастополі, Луганську та Сорокіне і є частиною передвиборчої агітації президента рф володимира путіна. 

Також Центр національного спротиву зауважує, що кожен дотичний до акції є законною мішенню для сил руху Опору й рф не здатна та й не має бажання захищати своїх посіпак.

Нагадаємо

Наразі на окупованих територіях України триває дострокове голосування на "виборах" серед російських гастролерів, які приїхали на ТОТ працювати в адміністраціях, школах та лікарнях.

Популярні

Новини по темі