rosiyani-vdarili-dvoma-raketami-po-mirnogradu-ta-obstrilyali-avdiyivku-ova

росіяни вдарили двома ракетами по Мирнограду та обстріляли Авдіївку - ОВА

 • 806578 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Російські окупанти завдали двох ракетних ударів по Мирнограду, а зранку обстріляли Авдіївку у Донецькій області. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram, передає УНН.

Цитата

«Двох ракетних ударів зазнав Мирноград – за попередньою інформацією, росіяни використали ракети С-300, пошкодили 4 приватні будинки та стадіон. За попередніми даними, минулося без жертв», - написав Кириленко.

Деталі

За його словами, на Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка.

«На Донецькому напрямку обстріли Курахівської ТГ: 1 людина поранена і 4 будинки пошкоджено у Гірнику; у Гострому пошкоджено будинок і крамницю, ще 1 будинок пошкоджено в Курахівці. Вночі зафіксовано обстріли Мар’їнської та Очеретинської громад», - повідомив Кириленко.

Також він повідомив, що в Авдіївці протягом ночі були поодинокі прильоти, а зранку — 2 масовані обстріли по житловій та промисловій зонах.

«На Горлівському напрямку поранено 1 людину і пошкоджено 3 будинки в Костянтинівці, ще 1 будинок пошкоджено в Предтечиному. У Бахмуті впродовж доби пошкоджено 9 багатоповерхівок і дитсадок. 6 будинків пошкоджено у Васюківці Соледарської ТГ», - написав Кириленко.

Окрім того, за його словами, на Лисичанському напрямку зафіксовано обстріли Сіверська та околиць громади.

Доповнення

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Telegram раніше повідомляв, що окупанти здійснили ракетний удар по місту Мирноград на Донеччині.

Ввечері, 26 лютого, близько 17 години, окупанти обстріляли Костянтинівку на Донеччині. Одна людина отримала поранення.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Всі кредити онлайн в одному мобільному додатку

     • 922407 переглядiв

    Селищу на Луганщині загрожує екологічна катастрофа - ОВА

     • 1388623 переглядiв