rosiyskim-mobilizovanim-ne-vistachaye-vzuttya-odyagu-ta-sporyadzhennya-genshtab

Російським мобілізованим не вистачає взуття, одягу та спорядження – Генштаб

 • 142576 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Російські мобілізовані на Херсонському напрямку вирізняються поганим екіпіруванням, у більшості відсутнє військове взуття та інші елементи форми одягу та спорядження. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Російське військове командування має проблеми з матеріальним забезпеченням мобілізованих громадян. Так, на Херсонському напрямку, відмобілізовані російські військовослужбовці вирізняються поганим екіпіруванням, у більшості відсутнє військове взуття та інші елементи форми одягу та спорядження», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що відомо, що мобілізований особовий склад російських окупаційних військ відправляється на війну з огляду оперативної обстановки.

«Командування не зважає на рівень їх підготовленості. Таким чином російське військове керівництво намагається утримати лінію фронту. Через слабку організацію взаємодії є непоодинокі випадки так званого “дружнього вогню” між підрозділами противника», - інформує Генштаб.

Доповнення

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило розмову російського загарбника із дружиною. Вона йому розповіла правду про укомплектування мобілізованих російських військовослужбовців, заявивши, що росіяни мають самостійно купувати бронежилети.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Підрозділи ППО збили 12 дронів-камікадзе – Генштаб

     • 309512 переглядiв

    Арахамія розповів, коли ВР планує ухвалити Бюджет-2023

     • 256694 переглядiв