rosiyskiy-teror-prodovzhitsya-shmigal-poperediv-ukrayintsiv-pro-mozhlivi-ataki-na-obyekti-vodopostachannya

Російський терор продовжиться: Шмигаль попередив українців про атаки на об’єкти водопостачання

 • 98660 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль закликав українців бути готовими до атак російських військових на об’єкти водо- і теплопостачання, передає УНН.

Цитата

“На жаль, очевидним є факт, що російський терор продовжиться. Це стосується не лише енергосистеми, але й об’єктів водопостачання та теплопостачання. Перебої можливі, а тому всі мають бути готові: зробити запас технічної та питної води, мати теплі речі, батарейки, ліхтарики, повербанки", – сказав глава уряду.

Деталі

Шмигаль зазначив, що росія готується здійснити теракт на території Херсонщини. Йдеться про замінування дамби Каховської ГЕС. Це може призвести до багатьох тисяч жертв і затоплення десятків населених пунктів.

“Тому ми звертаємося до ООН, ЄС та інших організацій, аби організувати міжнародну моніторингову місію на Каховську ГЕС. У негайному порядку на станцію мають прибути міжнародні спеціалісти разом з українським персоналом”, – додав прем'єр-міністр.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський, виступаючи перед Європейською радою, заявив, що потрібна міжнародна спостережна місія на Каховську ГЕС та негайне розмінування дамби.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Польща орендує у США безпілотники MQ-9A Reaper

     • 182760 переглядiв

    Мінус один: Кім повідомив про знищення ворожого штурмовика

     • 142585 переглядiв

    Експорт зерна у цьому сезоні на третину менший за торішній

     • 1644353 переглядiв

    У Києві відновили роботу ще два заклади McDonald's

     • 293978 переглядiв