rozrakhovuiemo-na-prodovzhennia-plidnoi-spivpratsi-v-oboronnii-sferi-shmyhal-zustrivsia-z-prezydentom-lytvy

"Розраховуємо на продовження плідної співпраці в оборонній сфері" - Шмигаль зустрівся з президентом Литви

 • 19760 переглядiв

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зустрівся з Президентом Литви Гітанасом Науседою, щоб обговорити продовження співпраці у сфері оборони, санкції та конфіскацію російських активів, гуманітарну допомогу та інтеграцію України до ЄС і НАТО.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зустрівся з президентом Литви Гітанасом Наусєдою. Сторони обговорили продовження плідної співпраці в оборонній сфері, а також санкції та конфіскацію російських активів, гуманітарну допомогу, інтеграцію України в ЄС і НАТО. Про це Шмигаль повідомив у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

"Радий зустрічі з Президентом Литви Гітанасом Наусєдою. Для України надзвичайно важливою була і залишається всебічна допомога Литви. Зокрема, розраховуємо на продовження плідної співпраці в оборонній сфері. Говорили також про санкції та конфіскацію російських активів, про гуманітарну допомогу, інтеграцію України в ЄС і НАТО", - зазначив Шмигаль.

Прем'єр під час зустрічі наголосив, що українська Формула миру залишається єдиним комплексним планом відновлення територіальної цілісності України та гарантування безпеки для міжнародної спільноти.

"Передав найщиріші побажання від Президента України Володимира Зеленського й подякував за надзвичайний рівень підтримки з боку литовського народу. Українці це відчувають і високо цінують", - сказав Шмигаль.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль та його литовська колега Інгріда Шимоніте обговорили подальші санкції проти росії. Прем'єрка Литви заявила, що не можна дозволити рф обходити санкції через білорусь, або використовувати інші схеми для обходу санкцій.

Популярні

Завтра в Україні не планують відключати світло

 • 61768 переглядiв

Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

 • 86509 переглядiв

Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

 • 83738 переглядiв

Новини по темі

У Запоріжжі два вибухи - ОВА

 • 22010 переглядiв

У Запоріжжі повідомляють про звук вибуху

 • 22181 переглядiв