rozvidka-rosiya-znimaye-na-donbasi-feykovi-antiukrayinski-video

Розвідка: Росія знімає на Донбасі фейкові антиукраїнські відео

 • 14767 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. За даними української розвідки, російська сторона знімає на Донбасі чергову серію фейкових відеосюжетів антиукраїнського спрямування. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Максим Праута, передає УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міноборони, Центр інформаційного протиборства Південного військового округу Російської Федерації в Новочеркаську розпочав підготовку чергового циклу фейкових відеоматеріалів антиукраїнської спрямованості на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Зокрема 15 та 16 березня цього року у населених пунктах Новоазовського району Донецької області фахівці центру разом з бойовиками знімали постановочні відео для фабрикування недостовірних повідомлень про так зване порушення українською стороною режиму припинення вогню. До зйомок залучались представники російських ЗМІ та депутати так званих окупаційних адміністрацій", - сказав він.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей затоплюються шахти, внаслідок чого на поверхню виштовхується метан та інші отруйні гази.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У МОЗ розповіли, чому треба спати більше семи годин на добу

     • 19246 переглядiв

    СБУ видворила з України кримінального авторитета

     • 7529 переглядiв

    У Києві патрульний поліцейський наживався на п'яних водіях

     • 13375 переглядiв