sbu-poperedzhala-yanukovicha-pro-zagrozi-bezpetsi-ukrayini-z-boku-rf-u-sichni-2013-roku

СБУ попереджала Януковича про загрози безпеці Україні з боку РФ у січні 2013 року

 • 6864 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. СБУ у січні 2013 року попереджала екс-президента Віктора Януковича про посилення загрози національній безпеці України та розгортанню економічно-гуманітрної експансії з боку Російської Федерації з метою взяття під повний контроль з подальшим поглинанням нашої країни. Відповідний лист, розсекречений СБУ, було надано Оболонському районному суду Києва, який розглядає справу про державну зраду Януковича, передає кореспондент УНН.

У цьому документі, зокрема, вказується, що з цією метою в РФ було створено єдиний координаційний центр, до складу якого увійшли керівники всіх силових структур. Також у документі розписується алгоритм виконання плану експансії щодо України.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У НАЗК відзвітують щодо законності політичних фінансів

     • 7592 переглядiв

    За тиждень в Україні понад 840 людей захворіли на кір

     • 9218 переглядiв

    Добкін запізнився на суд по Януковичу

     • 11753 переглядiв